GUV BOVO Beach

GUV BOVO Beach is een Sportcomplex gelegen aan Bocholtsestraatweg 67A in Aalten.

Meer informatie over GUV BOVO Beach in Aalten

Dit artikel gaat over de website van Volleybalvereniging Bovo. Op de website is er nieuws over verschillende onderwerpen, zoals het kopen van sportkleding met korting, het indelen van scheidsrechters en tellers bij thuiswedstrijden, het steunen van Bovo met Rabo Clubsupport, teamfotoshoots voor het nieuwe seizoen, en het gebruik van de beachvelden door talentvolle jonge beachvolleyballers. Daarnaast zijn er ook trainingstijden beschikbaar en informatie over sponsoren en handige links. Bovo is ook actief op social media, zoals Facebook.

Wil je weten wat GUV BOVO Beach verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GUV BOVO Beach of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GUV BOVO Beach? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GUV BOVO Beach het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar GUV BOVO Beach reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GUV BOVO Beach

Bezoekers bekeken ook