Haar Voetreflexzonepraktijk Sandy ter

Haar Voetreflexzonepraktijk Sandy ter is een Massagetherapeut gelegen aan Haartsestraat 43-1 in Aalten.

Meer informatie over Haar Voetreflexzonepraktijk Sandy ter in Aalten

Voetreflexologie is een therapie gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest een eenheid zijn. Op de voeten worden alle organen, spieren en zenuwen van het lichaam weerspiegeld. Door de reflexen op de voet te bewerken, wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geoptimaliseerd. Dit helpt het lichaam om in balans te komen en het genezingsproces te starten. De behandeling heeft ook een ontspannende uitwerking. Tijdens de behandeling wordt er een intakegesprek afgenomen en wordt er gekeken naar mogelijke oorzaken van klachten. Er wordt ook gekeken naar groeven, lijnen, eelt en verkleuringen op de voeten. Aan de hand van een diagnostische massage wordt er een behandelplan opgesteld met neurologische en energetische massages. De behandeling kan worden toegepast bij een breed scala aan aandoeningen en kan ook worden gebruikt om in balans te blijven en bewust te worden van het eigen lichaam.

Wil je weten wat Haar Voetreflexzonepraktijk Sandy ter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haar Voetreflexzonepraktijk Sandy ter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haar Voetreflexzonepraktijk Sandy ter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haar Voetreflexzonepraktijk Sandy ter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Haar Voetreflexzonepraktijk Sandy ter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haar Voetreflexzonepraktijk Sandy ter

Bezoekers bekeken ook