Haarsalon Ellen

Haarsalon Ellen is een Kapper gelegen aan Molenstraat 2 in Aalten.

Meer informatie over Haarsalon Ellen in Aalten

Haarsalon Ellen in Aalten is een eigentijdse en vernieuwende kapsalon waar je terecht kunt voor persoonlijk advies op het gebied van knippen en kleuren. Ze bieden ook de bekende Curlsys kniptechniek aan, waarmee je meer volume en een betere krul krijgt. Voor het maken van een afspraak kun je bellen of mailen. De openingstijden variëren per dag, dus het is belangrijk om deze te controleren voordat je langsgaat. Daarnaast is Haarsalon Ellen actief op Instagram en Facebook, en is de locatie van de salon te vinden op de website.

Wil je weten wat Haarsalon Ellen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarsalon Ellen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarsalon Ellen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarsalon Ellen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Haarsalon Ellen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarsalon Ellen

Bezoekers bekeken ook