Hanami

Hanami is een Sportcomplex gelegen aan Magnoliaplein 11 in Aalten.

Meer informatie over Hanami in Aalten

Bij HANAMI kunt u terecht voor verantwoord bewegen en begeleidingen in groepsverband en individueel. HANMEDA is gespecialiseerd in traditionele Chinese geneeswijzen, coaching, voedingsconsulten, Qigong Healing en massage. Bij Wellness Magnolia kunt u genieten van privacy en ontspanning in luxe privé wellness. Er worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals meditatiesessies, tai chi trainingen en workshops over positieve energie en het lezen van Human Design. Het team van HANAMI bestaat uit gediplomeerde professionals die persoonlijke begeleiding belangrijk vinden. HANMEDA hecht veel waarde aan kwaliteit en effectiviteit en is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen. De natuurgeneeskundige behandelingen bij HANMEDA volgen de vijf natuurgerichte principes.

Wil je weten wat Hanami verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hanami of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hanami? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hanami het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Hanami reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hanami

Bezoekers bekeken ook