Harm Takke Tweewielers

Harm Takke Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Weversstraat 4 in Dinxperlo.

Meer informatie over Harm Takke Tweewielers in Dinxperlo

Harm Takke Tweewielers is al meer dan 25 jaar een bekende naam in de Achterhoek en heeft ook tevreden klanten in Duitsland. Ze bieden een breed assortiment aan fietsen, waaronder e-bikes, stadsfietsen, mountainbikes en kinderfietsen. Daarnaast hebben ze ook scootmobielen, rolstoelen, rollators en aangepaste fietsen. Ze hebben een moderne werkplaats waar ze reparaties en onderhoud uitvoeren en hebben ook een zorgwinkel en een werkplaats voor maatwerk. Harm Takke Tweewielers is dealer van alle bekende merken en heeft een grote voorraad, waardoor ze snel kunnen leveren. Ze bieden ook een haal- en brengservice. Voor vragen of advies kunnen klanten bellen, appen of mailen.

Wil je weten wat Harm Takke Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Harm Takke Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Harm Takke Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Harm Takke Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Harm Takke Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Harm Takke Tweewielers

Bezoekers bekeken ook