Hartpad Paardencoaching

Hartpad Paardencoaching is een Coachingscentrum gelegen aan Boesveldsedijk 16 in Dinxperlo.

Meer informatie over Hartpad Paardencoaching in Dinxperlo

Hartpad is een organisatie die al meer dan 17 jaar paarden en ezels inzet om mensen te ondersteunen bij diverse hulpvragen. Ze hebben al meer dan 5000 coachees geholpen uit Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Hartpad is trots op hun ervaring, de sensitiviteit van hun dieren en de kwalitatieve begeleiding die ze bieden. Ze geloven niet in het oplossen van symptomen, maar willen de bron ervan herkennen en erkennen. Tijdens sessies met de paarden krijgt de coachee een helder beeld van hun vraag of thema. Het paard is leidend in het proces en doet interventies die nodig zijn. De paarden zijn sensitief en confronteren op een liefdevolle manier. De begeleiders zijn goed opgeleid en hebben kennis van diverse zienswijzen. Ze bieden ook individuele sessies aan, waarbij er tijd is voor rust en evaluatie.

Wil je weten wat Hartpad Paardencoaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hartpad Paardencoaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hartpad Paardencoaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hartpad Paardencoaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Hartpad Paardencoaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hartpad Paardencoaching

Bezoekers bekeken ook