HB Fitness

HB Fitness is een Fitnessprogramma gelegen aan Anholtseweg 8-A in Dinxperlo.

Meer informatie over HB Fitness in Dinxperlo

HB Fitness in Dinxperlo biedt een uitgebreid aanbod van groepslessen en individuele sportactiviteiten. Leden kunnen gebruik maken van al deze lessen en activiteiten. Tijdens de bouwvak zijn er geen groepslessen. Daarnaast is Kickboxing Dinxperlo onderdeel van HB Fitness, waar onder deskundige begeleiding gewerkt kan worden aan de gezondheid in een ontspannen sfeer. Er is ook een samenwerking tussen HB Fitness en Fysiotherapie praktijk Wynia & Tannemaat, waarbij mensen met fysieke problemen terecht kunnen bij de fysiotherapie en patiënten tijdens of na een fysiotherapeutisch traject verder kunnen trainen en sporten bij HB Fitness.

Wil je weten wat HB Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HB Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HB Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HB Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar HB Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HB Fitness

Bezoekers bekeken ook