Health & Performance Gelderland

Health & Performance Gelderland is een Sportschool gelegen aan Landbouwstraat 2 in Aalten.

Meer informatie over Health & Performance Gelderland in Aalten

In deze tekst wordt gepromoot om lid te worden van Health and Performance Gelderland, een sportcentrum met professionele kennis en apparatuur. Ze bieden fitness, groepslessen, CrossFit, personal training en seniorenfitness aan. Ze passen het traject aan op de behoeften van de individuele persoon en bieden ook trainingsschema's en voedingsschema's op maat aan. Daarnaast hebben ze specialisaties in powerliften, weightliften, en CrossFit. Ze bieden ook begeleiding op het gebied van voeding en hormonen. Verder hebben ze verschillende trajecten van 8-12 weken voor afvallen, krachtopbouw, en andere doelen. Ze hebben ook programma's speciaal voor zwangere vrouwen en werken met verschillende behandelmethoden voor blessures. Ten slotte hebben ze een team van trainers met verschillende expertise en achtergronden.

Wil je weten wat Health & Performance Gelderland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Health & Performance Gelderland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Health & Performance Gelderland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Health & Performance Gelderland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Health & Performance Gelderland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Health & Performance Gelderland

Bezoekers bekeken ook