Het Karpermeer

Het Karpermeer is een Restaurant gelegen aan Haartseweg 2a in Aalten.

Meer informatie over Het Karpermeer in Aalten

Het Karpermeer is een restaurant en cafetaria gelegen aan de Haartseweg 2a in Aalten. Het restaurant is gesloten van maandag 2 t/m woensdag 18 oktober vanwege vakantie. Op woensdag is het restaurant geopend van 11:00 - 20:00 uur en op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 - 21:00 uur. Reserveren is mogelijk, maar niet voor het terras. Voor contactinformatie kunt u bellen naar 0543 - 472 690 of mailen naar info@karpermeer.nl. Het restaurant is ook te vinden op Haartseweg 2a in Aalten. Daarnaast zijn er extra gegevens zoals het K.V.K. en BTW-nummer vermeld en is er een privacyverklaring. Het restaurant biedt ook een menu, arrangementen, historie, sollicitatiemogelijkheden, nieuws en contactinformatie op hun website.

Wil je weten wat Het Karpermeer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Karpermeer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Karpermeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Karpermeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Het Karpermeer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Karpermeer

Bezoekers bekeken ook