Hippisch Centrum de Achterhoek

Hippisch Centrum de Achterhoek is een Ruitersportcentrum gelegen aan Dinxperlosestraatweg 122a in Aalten.

Meer informatie over Hippisch Centrum de Achterhoek in Aalten

Hippisch Centrum de Achterhoek is een modern 5-sterren bedrijf waar alle facetten van de paardensport beoefend worden. Naast de mogelijkheid tot overnachting in de bed en breakfast of het kamperen op de mini camping, is de locatie ook geschikt voor bedrijfs- of familiefeesten. De grote rijhal van 1800 m2 wordt gebruikt als evenementen accommodatie naast de reguliere lessen. Daarnaast is het Hippisch Centrum erkend als opleidingsbedrijf door SBB.

Wil je weten wat Hippisch Centrum de Achterhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hippisch Centrum de Achterhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hippisch Centrum de Achterhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hippisch Centrum de Achterhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Hippisch Centrum de Achterhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hippisch Centrum de Achterhoek

Bezoekers bekeken ook