Hotel 't Welink

Hotel 't Welink is een Hotel gelegen aan Aaltenseweg 73 in Dinxperlo.

Meer informatie over Hotel 't Welink in Dinxperlo

Hotel 't Welink in Dinxperlo is een ideaal vertrekpunt voor uitjes, museabezoek en het verkennen van de omgeving. Het hotel biedt wandel- en fietsroutes en ligt in de prachtige Achterhoek, vlakbij Duitsland. Veel motorrijders overnachten hier om tochten te maken door de Achterhoek en het grensgebied. Het hotel beschikt over twee studio's en zes kamers, waarvan sommige geschikt zijn voor mensen met een beperking. Het ontbijt wordt elke ochtend vers geserveerd en er is een oplaadpunt voor elektrische auto's en fietsen aanwezig. Het hotel is gelegen aan het Welinkbos en biedt diverse fiets- en wandelroutes, inclusief rolstoeltoegankelijke routes. Het is een familiebedrijf dat bekend staat om zijn vriendelijkheid, gastvrijheid, kwaliteit en schoonheid van de kamers. Gasten komen regelmatig terug en kunnen contact opnemen via e-mail of het invullen van een formulier.

Wil je weten wat Hotel 't Welink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel 't Welink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel 't Welink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel 't Welink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Hotel 't Welink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel ’t Welink

Bezoekers bekeken ook