HSV de Slinge

HSV de Slinge is een Hengelclub gelegen aan De Miggelt 4 in Aalten.

Meer informatie over HSV de Slinge in Aalten

In dit artikel wordt melding gemaakt van verschillende gebeurtenissen en nieuwsberichten van de HSV de Slinge. Er wordt gesproken over het clubgebouw Doortje, waarin onder andere kleding wordt gesponsord door Bertus ten Harkel. Daarnaast wordt vermeld dat er een kampioensteam is voor zowel de 3 kolkenwedstrijd in Winterswijk 2018 als de Euregiovissen 2018. Verder is er sprake van een nominatie genaamd "de Pompe" en wordt er gesproken over een oude meetlat en de gracht van toen tot nu. Er worden ook wat data genoemd van andere nieuwsberichten en evenementen, maar deze moeten niet in de samenvatting worden opgenomen.

Wil je weten wat HSV de Slinge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HSV de Slinge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HSV de Slinge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HSV de Slinge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar HSV de Slinge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HSV de Slinge

Bezoekers bekeken ook