Huisartsenpraktijk Schuurman & Teunissen

Huisartsenpraktijk Schuurman & Teunissen is een Huisarts gelegen aan Nieuwstraat 2A in Dinxperlo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Schuurman & Teunissen in Dinxperlo

Huisartsenpraktijk Schuurman en Teunissen is gevestigd in Dinxperlo en heeft verschillende medewerkers, waaronder huisartsen R. Schuurman, D. Teunissen, A. Hengeveld-Lenting en L. Giezenaar. De praktijk is geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur. Voor spoedgevallen buiten deze openingstijden kan men terecht bij de huisartsenpost. Daarnaast biedt de praktijk ook een receptenlijn en zijn er nieuwsberichten, zoals het spreekuur van Podotherapie Hermanns in de praktijk en informatie over medische verklaringen en reisannulering. Voor twijfels over een huisartsbezoek kan men meer informatie vinden op de websites van Moet ik naar de dokter en Thuisarts.nl.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Schuurman & Teunissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Schuurman & Teunissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Schuurman & Teunissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Schuurman & Teunissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Schuurman & Teunissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Schuurman & Teunissen

Bezoekers bekeken ook