IJsclub 't Boesveld

IJsclub 't Boesveld is een Schaatsbaan gelegen aan Boesveldsedijk 10 in Dinxperlo.

Meer informatie over IJsclub 't Boesveld in Dinxperlo

De IJsclub 't Boesveld meldt dat de schaatsbaan momenteel gesloten is vanwege de sneeuw op het ijs en de dooi die maandag zal intreden. Er wordt gewacht op een nieuwe vorstperiode. De toegang tot de baan is onder voorbehoud, omdat het afgelopen winterseizoen heeft aangetoond dat het beter is om de baan verspreid over de dag met kleinere groepen te betreden om de ijsvloer te behouden. De ijsclub staat open voor suggesties en reacties van leden. De contactgegevens van de ijsclub zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat IJsclub 't Boesveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsclub 't Boesveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsclub 't Boesveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsclub 't Boesveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar IJsclub 't Boesveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsclub ’t Boesveld

Bezoekers bekeken ook