iMprOVE4Result Personal training & health

iMprOVE4Result Personal training & health is een Personal trainer gelegen aan Landbouwstraat 2 in Aalten.

Meer informatie over iMprOVE4Result Personal training & health in Aalten

De tekst gaat over iMprOVE4Result, een personal trainer/coach gespecialiseerd in krachttraining, afvallen, voeding en prestatieverbetering op elk niveau. Ze werken binnen CrossFit Oost en bieden een 8 weken durend project aan om een zomerlichaam te krijgen. Ze richten zich op mensen die resultaten willen behalen, maar moeite hebben om te beginnen of gemotiveerd te blijven. Ze helpen ook mensen met bewegingsbeperkingen en sporters die hun prestaties willen verbeteren. Ze bieden een informatief gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken en te kijken wat bij de persoon past. Ze moedigen aan om vandaag te beginnen en stap voor stap dichter bij het doel te komen.

Wil je weten wat iMprOVE4Result Personal training & health verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van iMprOVE4Result Personal training & health of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij iMprOVE4Result Personal training & health? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je iMprOVE4Result Personal training & health het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar iMprOVE4Result Personal training & health reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. iMprOVE4Result Personal training & health

Bezoekers bekeken ook