Js Sportmassage aalten

Js Sportmassage aalten is een Massagetherapeut gelegen aan Bredevoortsestraatweg 12 in Aalten.

Meer informatie over Js Sportmassage aalten in Aalten

In deze tekst wordt reclame gemaakt voor een praktijk die verschillende behandelingen aanbiedt om pijn en bewegingsbeperkingen te verlichten. Door middel van een combinatie van chirotherapie, mylogenics en massage wordt een goed resultaat behaald. Na de behandeling kan er ook nog medical taping worden aangebracht. Een complete behandeling onder één dak dus. De behandeling duurt ongeveer 40-45 minuten en handdoeken zijn aanwezig. Veel mensen ervaren al na enkele behandelingen een duidelijke verbetering van hun klachten, maar zelfs na één behandeling kan men klachtenvrij zijn. Men wordt uitgenodigd om een afspraak te maken en meer informatie te vinden op de website.

Wil je weten wat Js Sportmassage aalten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Js Sportmassage aalten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Js Sportmassage aalten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Js Sportmassage aalten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Js Sportmassage aalten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Js Sportmassage aalten

Bezoekers bekeken ook