Kapsalon Kerstje Aalten

Kapsalon Kerstje Aalten is een Kapper gelegen aan Lichtenvoordsestraatweg 20 in Aalten.

Meer informatie over Kapsalon Kerstje Aalten in Aalten

Kapsalon Kerstje is een kapper in de Achterhoek die niet alleen helpt, maar ook adviseert. Ze bieden verschillende behandelingen aan en hebben leuke acties. Daarnaast geven ze productinformatie om te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor je haartype. Ze hebben meerdere vestigingen waar ze zowel mannen als vrouwen knippen en kleuren. Helaas moeten ze vanwege de harde lockdown hun deuren sluiten en is het momenteel niet mogelijk om online een afspraak te maken. Ze zullen de lijnen weer openzetten zodra ze weten wanneer ze weer open mogen.

Wil je weten wat Kapsalon Kerstje Aalten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Kerstje Aalten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Kerstje Aalten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Kerstje Aalten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Kapsalon Kerstje Aalten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Kerstje Aalten

Bezoekers bekeken ook