KRUL Restaurant & Bar

KRUL Restaurant & Bar is een Restaurant gelegen aan Markt 8 in Aalten.

Meer informatie over KRUL Restaurant & Bar in Aalten

Krul Restaurant en Bar is een culinaire hotspot in de Achterhoek, gelegen in het hart van Aalten. Ze werken met eerlijke en regionale producten en bieden zowel lunch als diner aan in hun sfeervolle restaurant. Daarnaast is er een bar waar je terecht kunt voor een drankje. Bij Krul worden heerlijke gerechten gecombineerd met smakelijke dranken, of je nu komt voor een lunch, diner of borrel. Het restaurant is gevestigd op Markt 8 in Aalten en heeft verschillende openingstijden, afhankelijk van de dag van de week. Reserveren kan via de website of telefonisch.

Wil je weten wat KRUL Restaurant & Bar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KRUL Restaurant & Bar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KRUL Restaurant & Bar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KRUL Restaurant & Bar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar KRUL Restaurant & Bar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KRUL Restaurant & Bar

Bezoekers bekeken ook