Landgoed Het Clooster

Landgoed Het Clooster is een Groepsaccommodatie gelegen aan Heidedijk 8 in Aalten.

Meer informatie over Landgoed Het Clooster in Aalten

Landgoed Het Clooster is een groepsaccommodatie gelegen tussen Aalten en Winterswijk in de Achterhoekse natuur. Het landgoed biedt rust, privacy en een adembenemende omgeving. Het coulissenlandschap met bomen, weiden en dieren zorgt voor een prachtige reis naar de accommodatie toe. Op het landgoed zijn drie groepsaccommodaties beschikbaar: Diekes, De Heidehoeve en De Heerlijckheid. Daarnaast biedt de omgeving van het park vele bezienswaardigheden, waaronder het Nationaal Landschap Winterswijk. Voor meer informatie en contactgegevens kan men terecht op de website van Landgoed Het Clooster.

Wil je weten wat Landgoed Het Clooster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoed Het Clooster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoed Het Clooster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoed Het Clooster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Landgoed Het Clooster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoed Het Clooster

Bezoekers bekeken ook