Logiesverblijf & Kleinschalige Camping De Möllenhook

Logiesverblijf & Kleinschalige Camping De Möllenhook is een Kampeerterrein gelegen aan Gendringseweg 29 in Aalten.

Meer informatie over Logiesverblijf & Kleinschalige Camping De Möllenhook in Aalten

De Möllenhook is een logiesverblijf bestaande uit twee vakantieverblijven met uitzicht op weilanden in de buurt van Varsseveld en Aalten. De accommodaties zijn verbouwd met duurzame en ecologische materialen, waarbij de bestaande constructie van een voormalige opslagloods is behouden. Het gebruikte hout is van Douglas FSC en de binnenwanden zijn afgewerkt met leemstucmortel voor een aangenaam binnenklimaat. De isolatie is gemaakt van vlas en gerecyclede kleding en zonnepanelen voorzien in de elektriciteitsbehoefte. Daarnaast is er infrarood verwarming aanwezig. In het zomerseizoen is kamperen mogelijk op het grasveld bij de molenbelt. Het voorterrein wordt opnieuw ingericht en de kantine/keuken en sanitaire voorzieningen zijn op een andere plek gerealiseerd. De Möllenhook wordt ook wel geschreven als Molenhoek of Möllenhook.

Wil je weten wat Logiesverblijf & Kleinschalige Camping De Möllenhook verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Logiesverblijf & Kleinschalige Camping De Möllenhook of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Logiesverblijf & Kleinschalige Camping De Möllenhook? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Logiesverblijf & Kleinschalige Camping De Möllenhook het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Logiesverblijf & Kleinschalige Camping De Möllenhook reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Logiesverblijf & Kleinschalige Camping De Möllenhook

Bezoekers bekeken ook