Loopgroep Zandloper

Loopgroep Zandloper is een Sportclub gelegen aan Prinsenstraat 1R in Aalten.

Meer informatie over Loopgroep Zandloper in Aalten

Loopgroep Zandloper biedt trainingen aan voor verschillende soorten hardlopers, van beginners tot prestatiegerichte lopers. De trainingen vinden plaats in de mooie natuur van de Achterhoek. Als lid van de loopgroep train je op je eigen niveau en wordt de nadruk niet gelegd op snelheid of afstand. Er is veel aandacht voor looptechniek en persoonlijk advies. Ook worden er regelmatig (loop)evenementen georganiseerd waar je aan kunt deelnemen. Op de Facebook-pagina van Loopgroep Zandloper kun je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen.

Wil je weten wat Loopgroep Zandloper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loopgroep Zandloper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loopgroep Zandloper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loopgroep Zandloper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Loopgroep Zandloper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loopgroep Zandloper

Bezoekers bekeken ook