Manege 't Hesselink

Manege 't Hesselink is een Paardrijschool/manege gelegen aan Hesselinkweg 3 in Dinxperlo.

Meer informatie over Manege 't Hesselink in Dinxperlo

De Grensruiters is een rijvereniging in Dinxperlo die al ruim 80 jaar bestaat. De vereniging heeft meer dan tweehonderd leden, variërend van wedstrijdruiters tot recreatieve ruiters. Er worden dagelijks dressuur- en springlessen gegeven door gediplomeerde instructeurs op de thuisbasis van de vereniging, Manege 't Hesselink. De manege beschikt over twee grote buitenrijbanen, twee springweides en een binnenmanege. De Grensruiters organiseren jaarlijks een groot concours hippique en daarnaast ook avond- en dressuurwedstrijden.

Wil je weten wat Manege 't Hesselink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Manege 't Hesselink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Manege 't Hesselink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Manege 't Hesselink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Manege 't Hesselink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Manege ’t Hesselink

Bezoekers bekeken ook