Mantrailing NL

Mantrailing NL is een Trainingscentrum gelegen aan Halteweg 6 in Aalten.

Meer informatie over Mantrailing NL in Aalten

Mantrailing Nederland is een trainingscentrum gespecialiseerd in speurwerk. Ze bieden trainingen aan voor teams die de politie en familie willen ondersteunen bij vermissingen. De eigenaar, Monique, heeft veel ervaring en kennis in het werken met speurhonden en geleiders. Ze biedt workshops en seminars aan om kennis te maken met mantrailen of bij te leren. Daarnaast biedt ze begeleiding in de vorm van modules voor teams. Mantrailing Nederland heeft ook positieve feedback ontvangen van deelnemers aan de trainingen, waarin wordt benadrukt dat Monique een diepgaand begrip heeft van mantrailen en de vaardigheden heeft om teams te helpen groeien.

Wil je weten wat Mantrailing NL verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mantrailing NL of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mantrailing NL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mantrailing NL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Mantrailing NL reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mantrailing NL

Bezoekers bekeken ook