Meijnen Schildersbedrijf

Meijnen Schildersbedrijf is een Schilder gelegen aan Knibbelweide 70 in Aalten.

Meer informatie over Meijnen Schildersbedrijf in Aalten

Schildersbedrijf Meijnen is een vakschilder uit Aalten die werkzaam is in heel (Oost-)Nederland. Ze staan bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en werken zowel voor bedrijven als particulieren. Ze bieden ook winterschilderwerk aan met een korting van 10% op het factuurbedrag. Daarnaast kunnen klanten profiteren van het lage btw-tarief van 9% op isolerende beglazing, waardoor ze 12% kunnen besparen op het totaalbedrag. Het bedrijf werd in 1971 opgericht door Wim Meijnen en wordt nu geleid door Gerbert Meijnen. Ze leveren diensten aan zowel de particuliere als de zakelijke markt en zijn gespecialiseerd in gefigureerd glas, veiligheidsglas, isolerende en brandwerende beglazing.

Wil je weten wat Meijnen Schildersbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meijnen Schildersbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meijnen Schildersbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meijnen Schildersbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Meijnen Schildersbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meijnen Schildersbedrijf

Bezoekers bekeken ook