Minicamping Nieuw-Kempink

Minicamping Nieuw-Kempink is een Kampeerterrein gelegen aan Kempinkweg 4 in Aalten.

Meer informatie over Minicamping Nieuw-Kempink in Aalten

De tekst beschrijft een camping genaamd Nieuw-Kempink.nl in de mooie Achterhoek. De camping is tijdelijk offline geweest vanwege verhuisproblemen met het domein, maar is nu weer online. De camping ligt aan de rand van het dorp Aalten en biedt rust en ruimte, terwijl alle gemakken van het dorp op 5 minuten fietsafstand liggen. De omgeving is ideaal voor het maken van fietstochten, met behulp van knooppuntenkaarten of beschreven routes. Reserveren op de camping is vrijblijvend en er worden geen reserveringskosten of aanbetaling gerekend. Annuleren is eenvoudig en voorkeursplekken kunnen worden aangegeven. De camping is geopend van 01-04-23 tot 14-10-23, daarna alleen op reservering tot 31-10-23. Aankomst is mogelijk vanaf 13.00 uur en vertrek dient voor 12.00 uur te gebeuren.

Wil je weten wat Minicamping Nieuw-Kempink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping Nieuw-Kempink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping Nieuw-Kempink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping Nieuw-Kempink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Minicamping Nieuw-Kempink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping Nieuw-Kempink

Bezoekers bekeken ook