Minicamping TOB

Minicamping TOB is een Kampeerterrein gelegen aan Batenweg 3 in Aalten.

Meer informatie over Minicamping TOB in Aalten

Minicamping TOB, 'T Olde Baôten is een kleinschalige camping gelegen in het groene landschap tussen Aalten en Lichtenvoorde. De camping ligt op 2 km afstand van het centrum van Aalten en op 10 minuten rijden van de grensovergang met Duitsland. In de omgeving zijn er verschillende recreatiemogelijkheden, zoals zwembad 't Walfort, recreatieplas de Slingeplas en zwembadparadijs Bahia. Ook het historische vestingstadje en boekenstad Bredevoort is vlakbij. De camping is direct gelegen aan wandel- en fietsroutes en biedt 20 comfortplekken met stroom, water en eigen afvoer. Er is een sanitair gebouw met 6 toiletten en 6 douches, en een afwasplek onder het afdak. De camping is geopend van 15 maart tot 30 september.

Wil je weten wat Minicamping TOB verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping TOB of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping TOB? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping TOB het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Minicamping TOB reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping TOB

Bezoekers bekeken ook