Nails and Beauty by Renee

Nails and Beauty by Renee is een Schoonheidssalon gelegen aan Prinsenstraat 8 in Bredevoort.

Meer informatie over Nails and Beauty by Renee in Bredevoort

Luxx Beauty is een schoonheidsinstituut waar persoonlijke aandacht, advies en ontspanning centraal staan. Ze bieden diverse beautybehandelingen aan, zoals tanden bleken, acryl nagels en wimperextensions. Daarnaast geven ze ook trainingen en opleidingen op het gebied van nagelstyling en wimperextensions. Ze hebben een spraytan behandeling waarmee je snel een gezonde bruine kleur kunt krijgen die 5-7 dagen blijft zitten. Ook bieden ze een rubberbase training aan, waarbij technieken voor het versterken van de nagels worden behandeld. Verder is er een volume basis training voor ervaren wimperstylisten en een allround opleiding nagelstyliste. Daarnaast zijn er cursussen voor de One by One wimperextensions en Ombre Brows. Na de behandeling van Ombre Brows is het nodig om binnen 1-1,5 jaar terug te komen voor een touch-up behandeling. Binnen 8 weken na de behandeling is de nabehandeling van Ombre Brows gratis.

Wil je weten wat Nails and Beauty by Renee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nails and Beauty by Renee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nails and Beauty by Renee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nails and Beauty by Renee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Nails and Beauty by Renee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nails and Beauty by Renee

Bezoekers bekeken ook