Oerkroeg Schiller

Oerkroeg Schiller is een Restaurant gelegen aan Prinsenstraat 4 in Aalten.

Meer informatie over Oerkroeg Schiller in Aalten

Oerkroeg Schiller is een sfeervol en kleurrijk bruin café dat al 350 jaar bestaat. Het café biedt een unieke ambiance met twaalf tapkranen, lekker eten en diverse evenementen. Het is een vertrouwd adres voor een fris pilsje of speciaalbier van de tap, evenals heerlijke maaltijden bereid met verse groenten uit eigen moestuin en kwaliteitsvlees. Daarnaast worden er regelmatig verrassende muzikale acts en culturele evenementen georganiseerd. Het café is ook geschikt voor feestjes, vergaderingen en presentaties. Aankomende evenementen zijn onder andere een filmtheateravond op 5 oktober 2023, een concertreeks genaamd Gelders Goed op 7 oktober 2023, het AAP Festival op 18 november 2023 en een uitverkocht ABBA-tribute op 9 december 2023.

Wil je weten wat Oerkroeg Schiller verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oerkroeg Schiller of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oerkroeg Schiller? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oerkroeg Schiller het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Oerkroeg Schiller reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oerkroeg Schiller

Bezoekers bekeken ook