Old Dutch Dinxperlo - Café & Cafetaria

Old Dutch Dinxperlo - Café & Cafetaria is een Cafetaria gelegen aan Maurits Prinsstraat 28 in Dinxperlo.

Meer informatie over Old Dutch Dinxperlo - Café & Cafetaria in Dinxperlo

Old Dutch is een vernieuwde website van een cafetaria, café en zaal. Het is een plek waar iedereen zich thuisvoelt en waar gastvrouw Jonneke Gerritsen en haar team zich vol passie voor inzetten. Jonneke is een horecadame/gastvrouw pur sang en heeft altijd al gedroomd van een eigen horecazaak. Na een aantal jaren ervaring in het buitenland is ze blij om weer terug te zijn in Dinxperlo, het dorp waar ze is geboren en opgegroeid. Op de website kan men zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en andere leuke ontwikkelingen. Het contactadres van Old Dutch is Maurits Prinsstraat 28, 7091 CV Dinxperlo en het telefoonnummer is 0315 - 65 13 34.

Wil je weten wat Old Dutch Dinxperlo - Café & Cafetaria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Old Dutch Dinxperlo - Café & Cafetaria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Old Dutch Dinxperlo - Café & Cafetaria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Old Dutch Dinxperlo - Café & Cafetaria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Old Dutch Dinxperlo - Café & Cafetaria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Old Dutch Dinxperlo – Café & Cafetaria

Bezoekers bekeken ook