Op de Brusse

Op de Brusse is een Restaurant gelegen aan Brussendijk 4 in De Heurne.

Meer informatie over Op de Brusse in De Heurne

Op de Brusse is een kleinschalig boerderijrestaurant in De Heurne, overgenomen door Diana en Hans in november 2018. Het restaurant biedt een mooie landelijke omgeving met een terras, kookstudio en een chalet voor overnachtingen. Er is geen standaard menukaart, maar een zorgvuldig samengesteld verrassingsmenu van 4 gangen dat regelmatig wisselt. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren en dieetwensen. Daarnaast biedt Op de Brusse ook kookworkshops aan, waarbij samen koken en eten centraal staat. Voor een bijzondere overnachting is er de mogelijkheid om in het chalet te verblijven. Naast eten en overnachten kan Op de Brusse ook dienst doen als locatie voor vergaderingen, trouwerijen, verjaardagen en andere evenementen. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Op de Brusse via hun website www.opdebrusse.nl of per e-mail op info@opdebrusse.nl.

Wil je weten wat Op de Brusse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Op de Brusse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Op de Brusse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Op de Brusse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Op de Brusse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Op de Brusse

Bezoekers bekeken ook