Oude Helenakerk

Oude Helenakerk is een Kerk gelegen aan Landstraat 22 in Aalten.

Meer informatie over Oude Helenakerk in Aalten

Dit artikel gaat over verschillende onderwerpen die behandeld worden in het nieuwsblad van de Protestantse Gemeente Aalten, genaamd KerkVenster. Het blad bevat informatie over de joodse wortels van de kerk, de startzondag in Bredevoort in 2023, samenwerking met de Protestantse Gemeente Bredevoort, inloopavonden voor de LHBTIQ+ groep, renovatie van de oude Helena, keurmerken, een project om Moldavië leefbaar te maken, en diverse andere artikelen. Daarnaast worden er ook kerkdiensten aangekondigd, zoals die in de Zuiderkerk en de St. Joriskerk op 1 oktober, en er is meer informatie beschikbaar over onderwerpen zoals kindernevendienst, oppasdienst, doopdiensten, huwelijksdiensten, uitvaarten, kerkmuziek en collectes. De contactgegevens van KerkVenster worden vermeld, evenals informatie over het blad zelf, zoals downloads en de webshop.

Wil je weten wat Oude Helenakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oude Helenakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oude Helenakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oude Helenakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Oude Helenakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oude Helenakerk

Bezoekers bekeken ook