Paintball Achterhoek - A4 Events

Paintball Achterhoek - A4 Events is een Paintballcentrum gelegen aan in Aalten.

Meer informatie over Paintball Achterhoek - A4 Events in Aalten

A4 Events organiseert paintball in de Achterhoek, waarbij mensen een avontuurlijke middag of avond kunnen beleven in de groene bossen. Naast paintball kunnen ze ook een compleet arrangement boeken, inclusief lunch en/of barbeque. A4 Events is opgericht in 2004 met als doel mensen in de Achterhoek kennis te laten maken met paintball in een prachtige groene en bosrijke omgeving. Ze zijn specialist in paintball in de regio Winterswijk, Aalten, Lichtenvoorde, Groenlo, Varsseveld en Doetinchem. Paintball is een spannend spel waarbij twee groepen strijden om elkaars vlag te veroveren op een terrein met natuurlijke en kunstmatige obstakels. Elke deelnemer heeft een pistool, verfkogels, een masker en een overall. Het is een actiespel vol spanning en sensatie.

Wil je weten wat Paintball Achterhoek - A4 Events verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paintball Achterhoek - A4 Events of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paintball Achterhoek - A4 Events? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paintball Achterhoek - A4 Events het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Paintball Achterhoek - A4 Events reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paintball Achterhoek – A4 Events

Bezoekers bekeken ook