Protestantse Gemeente Bredevoort

Protestantse Gemeente Bredevoort is een Religieuze organisatie gelegen aan Markt 4 in Bredevoort.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Bredevoort in Bredevoort

De Protestantse Gemeente Bredevoort heeft besloten om weer bezoekers toe te laten en liederen te zingen tijdens de kerkdiensten. De diensten kunnen ook online bekeken worden. Het kerkgebouw heet de St. Joriskerk en is te huur. Elke zondag is er een kerkdienst. Het afgelopen jaar waren er veel veranderingen en beperkingen vanwege Covid-19. Er werden maaltijden uitgedeeld aan de deur en er werden vieringen gehouden rond iconen. Daarnaast is er besloten om gastvrijheid te bieden aan de groep Katholiek Kontakt Bredevoort. In 2020 waren er ook beperkingen vanwege Covid-19, zoals beperkt zingen en online diensten. Veel activiteiten gingen niet door, zoals vieringen in de Stille Week en een kerstmarkt. Men kijkt uit naar een gewoon gemeenteleven.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Bredevoort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Bredevoort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Bredevoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Bredevoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Protestantse Gemeente Bredevoort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente Bredevoort

Bezoekers bekeken ook