PT-Tim

PT-Tim is een Personal trainer gelegen aan Het Boske 11 in Aalten.

Meer informatie over PT-Tim in Aalten

PT-Tim in Aalten is een Personal Trainer die Personal Training, voedingsbegeleiding en -advies, en online coaching aanbiedt. Ze helpen mensen om fitter en energieker te worden en hun doelen te bereiken. PT-Tim is er voor iedereen, van jong tot oud. Je kunt gratis kennismaken met PT-Tim door middel van een Gratis Proefsessie of door de Lidmaatschapstest te doen. Tim, de Personal Trainer, biedt persoonlijke coaching en is gevestigd in Aalten. Ook is er de mogelijkheid om een resultaatprogramma van 8 weken te volgen. Op de website van PT-Tim kun je meer informatie vinden en contact opnemen.

Wil je weten wat PT-Tim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PT-Tim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PT-Tim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PT-Tim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar PT-Tim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PT-Tim

Bezoekers bekeken ook