Restaurant Bertram

Restaurant Bertram is een Restaurant gelegen aan Het Zand 1 in Bredevoort.

Meer informatie over Restaurant Bertram in Bredevoort

Bertram is een à la carte restaurant gelegen in het hart van Bredevoort, een oud Achterhoeks vestingstadje in Gelderland. Het restaurant is opgericht in 1994 in een voormalige stadsboerderij uit 1704 en heeft een middeleeuwse sfeer met kristallen. Bij Bertram kun je genieten van smaakvolle gerechten in een gezellige en ongedwongen ambiance, zowel kleine als uitgebreide maaltijden worden de hele dag door geserveerd. Het restaurant heeft ook een terras op het mooie plein 't Zand waar je kunt genieten van de warme zomers en een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Daarnaast beschikt het restaurant over een pension met 6 tweepersoonskamers en 2 eenpersoonskamers. Het restaurant heeft in de loop der tijd verschillende veranderingen ondergaan, zoals nieuwe meubels en een andere inrichting. Het restaurant is gesloten op maandagen en het hotel en restaurant hebben een vakantiesluiting van donderdag 5 oktober tot en met donderdag 12 oktober 2023. Parkeren op het plein is verboden, dus graag je auto aan de rand van het plein parkeren. Je kunt contact opnemen met het restaurant via het e-mailadres contact@restaurantbertram.nl of telefonisch via 0543-451112.

Wil je weten wat Restaurant Bertram verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Bertram of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Bertram? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Bertram het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Restaurant Bertram reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Bertram

Bezoekers bekeken ook