Restaurant Wang Sheng

Restaurant Wang Sheng is een Chinees restaurant gelegen aan Dijkstraat 62-A in Aalten.

Meer informatie over Restaurant Wang Sheng in Aalten

Wan Sheng is een Chinees-Indisch afhaalrestaurant in Aalten en omstreken. Ze bieden een uitgebreid menu met traditionele gerechten uit de Kantoneese keuken, gekenmerkt door kruiden en specerijen zoals knoflook, pepers, gember en oestersaus. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 16:00 tot 19:30 uur, en op maandag en dinsdag gesloten. Het menu bevat verschillende soepen, bijgerechten, bami/nasi gerechten, mihoengerechten, eiergerechten, groentegerechten, vlees-/kipgerechten, wokgerechten met kip/varkenshaas, wokgerechten met garnalen, en combinatiegerechten. Daarnaast zijn er ook peking eendgerechten beschikbaar. Het is mogelijk om online te bestellen via de website, en de maandmenu's blijven geldig tot april 2024.

Wil je weten wat Restaurant Wang Sheng verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Wang Sheng of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Wang Sheng? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Wang Sheng het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Restaurant Wang Sheng reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Wang Sheng

Bezoekers bekeken ook