Rijschool Nico

Rijschool Nico is een Rijschool gelegen aan Welinkdwarsweg 3 in Dinxperlo.

Meer informatie over Rijschool Nico in Dinxperlo

Rijschool Nico biedt rijlessen aan op een leuke en spontane manier, waarbij de leerling rustig naar het rijbewijs wordt begeleid. De lesauto is gebruiksvriendelijk en voldoet aan alle veiligheidseisen. Tijdens de lessen leer je stap voor stap zelfstandig rijden en oefen je met het rijden met een navigatiesysteem. Rijschool Nico heeft het hoogste slagingspercentage bij examens die voor de eerste keer plaatsvinden, namelijk rond de 70%. Er zijn verschillende lespakketten beschikbaar vanaf €1135,- inclusief praktijkexamen. Daarnaast biedt Rijschool Nico de PlanGo app aan, waarmee je gemakkelijk je rijlessen kunt plannen en inzicht hebt in je vorderingen. Het adres van Rijschool Nico is Welinkdwarsweg 3, 7091 XG Dinxperlo.

Wil je weten wat Rijschool Nico verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Nico of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Nico? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Nico het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Rijschool Nico reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Nico

Bezoekers bekeken ook