Salon Adagio

Salon Adagio is een Schoonheidssalon gelegen aan Essinkweg 6 in Aalten.

Meer informatie over Salon Adagio in Aalten

Salon Adagio is een schoonheidssalon waar beauty en muziek samenkomen. De eigenaar, Rosanne Navis, biedt een unieke ervaring aan waarbij haar passie voor beauty en piano gecombineerd worden. Tijdens de behandelingen wordt er live muziek gespeeld, wat een uniek concept is in Nederland. In de salon worden verschillende behandelingen aangeboden en er wordt gewerkt met prachtige producten zoals Éminence, Klapp Cosmetics en Mineralissima. De salon is gelegen in IJzerlo, gemeente Aalten, in een groene omgeving. Rosanne is ook winnares van de Beauty Award 'schoonheidsspecialiste van het jaar - regio midden/oost'. De salon is alleen geopend op afspraak en betalingen kunnen met pin worden gedaan.

Wil je weten wat Salon Adagio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Adagio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Adagio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Adagio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Salon Adagio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Adagio

Bezoekers bekeken ook