Sas & Beauty

Sas & Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Haartsestraat 10C in Aalten.

Meer informatie over Sas & Beauty in Aalten

Beautysalon Sas & Beauty is een salon die zich richt op huidverbetering, ontspanning en diverse beautybehandelingen, zoals het stylen van wenkbrauwen. De salon is constant in beweging en vernieuwt zichzelf continu, waardoor er altijd kwaliteit en kennis aanwezig is. Je kunt zowel op afspraak als binnenlopen tijdens openingstijden om een afspraak te maken, cadeaubonnen te kopen of vrijblijvend informatie en advies te vragen over de huid. Het adres van de salon is Haartsestraat 10C, 7121 CX Aalten, en je kunt contact opnemen via telefoonnummer 06-20696160 of e-mailadres sasenbeauty@gmail.com. De openingstijden variëren per dag, maar op maandag en woensdag is de salon gesloten. Op dinsdag, donderdag en vrijdag is de salon geopend van 09.00 tot 17.00 uur, en op zaterdag (om de week) van 09.00 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Sas & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sas & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sas & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sas & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Sas & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sas & Beauty

Bezoekers bekeken ook