Schietsportvereniging Het Blauwe Meer

Schietsportvereniging Het Blauwe Meer is een Schietbaan gelegen aan De Kolk 6 in Dinxperlo.

Meer informatie over Schietsportvereniging Het Blauwe Meer in Dinxperlo

Schietsportvereniging Het Blauwe Meer is een schietvereniging gevestigd in Sportcentrum 't Blauwe Meer. Ze bieden de mogelijkheid om te schieten met zwaar kaliber, luchtpistool en luchtgeweer. De vereniging heeft een ruim assortiment aan verenigingswapens. Het adres van de vereniging is De Kolk 6, 7091 JJ Dinxperlo. Voor contact kan er gemaild worden naar ssvhetblauwemeer@gmail.com of gebeld worden naar 0315 652 317. Het bestuur van de vereniging bestaat uit M. Oonk als voorzitter, H.G. Nusselder als secretaris, W.J.A. Delleman als penningmeester, P.T. van Lente en J. Seinhorst als ondersteunende bestuursleden. © Schietvereniging (SSV) Het Blauwe Meer.

Wil je weten wat Schietsportvereniging Het Blauwe Meer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schietsportvereniging Het Blauwe Meer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schietsportvereniging Het Blauwe Meer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schietsportvereniging Het Blauwe Meer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Schietsportvereniging Het Blauwe Meer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schietsportvereniging Het Blauwe Meer

Bezoekers bekeken ook