SETZ Huiskamer & Slijterij

SETZ Huiskamer & Slijterij is een Barbecuerestaurant gelegen aan Plein-Zuid 12 in Aalten.

Meer informatie over SETZ Huiskamer & Slijterij in Aalten

SETZ Huiskamer & Slijterij is een gezellige huiskamer waar men kan genieten van een drankje aan de U-bar, op het terras of aan de tafels binnen. Naast Grolsch worden er ook verschillende Nederlandse speciaalbieren aangeboden. Er zijn regelmatig live muziekavonden en DJ-optredens met een gevarieerd programma. Sinds oktober 2020 serveert SETZ maaltijden bereid op hun BBQ's en bieden zij catering aan huis. De biljarts zijn verplaatst naar een zaal die nu het onderkomen is van biljartvereniging 'De Driesprong'. De BackYard kan gehuurd worden voor feesten en partijen en biedt plaats aan ongeveer 70 personen. Daarnaast biedt SETZ catering aan en is er een slijterij waar men dranken kan kopen.

Wil je weten wat SETZ Huiskamer & Slijterij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SETZ Huiskamer & Slijterij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SETZ Huiskamer & Slijterij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SETZ Huiskamer & Slijterij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar SETZ Huiskamer & Slijterij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SETZ Huiskamer & Slijterij

Bezoekers bekeken ook