Slagerij Gleis

Slagerij Gleis is een Slagerij gelegen aan Prinsenstraat 10 in Aalten.

Meer informatie over Slagerij Gleis in Aalten

Slagerij Gleis is een ambachtelijke slagerij die zich bezighoudt met het hele proces van boer tot aan de deur van de klant. Ze bieden een breed scala aan specialiteiten, zoals barbecuevlees, maaltijden, catering en worstmakerij. Daarnaast hebben ze ook een selectie van rundvleesproducten zoals runderworst, kalfs pesto spies, Black Angus short/chuck ribs, gemarineerde speklap en skirt steak. De slagerij hecht veel waarde aan transparantie en deelt graag hun kennis en inspiratie met klanten, onder andere door middel van originele recepten en blogposts. Je kunt contact opnemen met Slagerij Gleis in Aalten voor meer informatie.

Wil je weten wat Slagerij Gleis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Gleis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Gleis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Gleis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Slagerij Gleis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Gleis

Bezoekers bekeken ook