Softworks B.V.

Softworks B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Breukelaarplein 8 in Aalten.

Meer informatie over Softworks B.V. in Aalten

In dit artikel worden verschillende onderwerpen besproken. Nedap Healthcare heeft een team samengesteld dat zich richt op het opruimen van technical debt in een oude JEE applicatie. De moderne oorlogsvoering in de marine is volledig software gebaseerd en operators worden getraind in een digitale omgeving. In de thuiszorg worden teamplanningen vaak hierarchisch gemaakt, maar Softworks biedt software aan waarmee teams zelf hun roosters kunnen maken. Thales Nederland werkt aan het verbeteren van simulatie en training voor de nieuwe F126 schepen van de Duitse marine. Softworks biedt ook een Java cursus aan voor testers en Thales onderzoekt of webtechnologieën kunnen worden toegepast op marineschepen. Tesla's kunnen via een REST API worden aangestuurd, wat handig kan zijn voor het plannen van bepaalde functies, zoals het aanzetten van de kachel op een bepaald tijdstip. Reinders Posters heeft een maatwerk ERP-systeem ontwikkeld en Planon is een leverancier van facilitymanagement en contract beheer software. Tot slot wordt de uitdaging besproken van het ontwikkelen van een applicatie die op alle platforms kan draaien.

Wil je weten wat Softworks B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Softworks B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Softworks B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Softworks B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Softworks B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Softworks B.V.

Bezoekers bekeken ook