Sport BSO Aalten

Sport BSO Aalten is een Kinderopvang gelegen aan Bocholtsestraatweg 67A in Aalten.

Meer informatie over Sport BSO Aalten in Aalten

De Sport BSO is een buitenschoolse opvang voor kinderen die van bewegen houden. Onder begeleiding van sportmedewerkers maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spelvormen. De Sport BSO is gevestigd op Sportpark Zuid en biedt ontspanning door inspanning. Kinderen gaan veel naar buiten om te bewegen, wat goed is voor de weerstand en motoriek. De Sport BSO wordt geleid door professionele sportmedewerkers die aandacht hebben voor de individuele ontwikkeling van de kinderen. De Sport BSO biedt ook vervoer van en naar school aan en is geopend tot 18:30 uur. Het tarief voor de Sport BSO is hetzelfde als voor reguliere buitenschoolse opvang.

Wil je weten wat Sport BSO Aalten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport BSO Aalten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport BSO Aalten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport BSO Aalten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Sport BSO Aalten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport BSO Aalten

Bezoekers bekeken ook