Sport&recreatiecentrum Fit&Fun

Sport&recreatiecentrum Fit&Fun is een Sportschool gelegen aan Het Boske 11 in Aalten.

Meer informatie over Sport&recreatiecentrum Fit&Fun in Aalten

Fit&Fun is een sportcomplex in Aalten met een breed aanbod aan sporten en recreatiemogelijkheden. Het complex heeft ruime openingstijden en biedt persoonlijke begeleiding. Daarnaast is het personeel enthousiast en bevlogen. Nieuwe leden kunnen 14 dagen gratis gebruik maken van de faciliteiten, zonder ergens aan vast te zitten. Fit&Fun is ook actief op het gebied van voeding en wellness. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het complex.

Wil je weten wat Sport&recreatiecentrum Fit&Fun verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport&recreatiecentrum Fit&Fun of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport&recreatiecentrum Fit&Fun? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport&recreatiecentrum Fit&Fun het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Sport&recreatiecentrum Fit&Fun reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport&recreatiecentrum Fit&Fun

Bezoekers bekeken ook