Sportbrein

Sportbrein is een Sportschool gelegen aan Polstraat 1 in Aalten.

Meer informatie over Sportbrein in Aalten

Sportbrein is een organisatie met 6 jaar ervaring in het brein en sport. Ze hebben al 246 blogartikelen geschreven en meer dan 150.000 bloghits ontvangen. Daarnaast hebben ze meer dan 5000 e-book downloads. Sportbrein denkt mee met sporters, trainers, sportclubs, sportbonden en andere organisaties die hun prestaties willen verbeteren. Ze bieden een gerichte benadering op basis van wetenschappelijke breininzichten. Sportbrein heeft ook een blog waar ze recente artikelen plaatsen, zoals 'Hoe herinner jij een wedstrijd?', 'Geweldig Gratis Boek met Brein technieken voor in de praktijk' en 'Grotere voetballers krijgen sneller een vrije trap tegen!'. Voor vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Sportbrein via hun website.

Wil je weten wat Sportbrein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportbrein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportbrein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportbrein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Sportbrein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportbrein

Bezoekers bekeken ook