sportcafé De Peppel

sportcafé De Peppel is een Sportcafé gelegen aan Europastraat 2 in Dinxperlo.

Meer informatie over sportcafé De Peppel in Dinxperlo

Sportcafé De Peppel is een plek waar je na het sporten of voor een gezellig avondje uit terecht kunt voor een hapje of drankje. Het café biedt verschillende activiteiten aan, zoals kegelen, sjoelen, darten, schieten, biljarten, oud-Hollandse spellen en beachvolleybal. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te barbecueën. Het café is gevestigd op Europastraat 2 in Dinxperlo en is bereikbaar via 0315-654469 of info@sportcafedepeppel.nl. Het café is geopend van maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 24:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 24:00 uur. Op zondag is het café open op aanvraag.

Wil je weten wat sportcafé De Peppel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van sportcafé De Peppel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij sportcafé De Peppel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je sportcafé De Peppel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar sportcafé De Peppel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. sportcafé De Peppel

Bezoekers bekeken ook