Sportesse

Sportesse is een Sportcomplex gelegen aan Bredevoortsestraatweg 72 in Aalten.

Meer informatie over Sportesse in Aalten

In deze tekst wordt informatie gegeven over het brede aanbod van Sportesse, een fitnesscentrum. Ze bieden groepslessen, Miha Bodytec, Milon Cirkel en bewegingsbanken aan. Daarnaast worden de openingstijden vermeld, waarbij het fitnesscentrum op maandag tot en met donderdag geopend is van 08.30-12.00 uur en van 14.00-21.30 uur, op vrijdag van 08.30-12.00 uur en van 14.00-20.30 uur, en op zaterdag en zondag van 09.30-13.00 uur. Er wordt ook verwezen naar een video over gratis proeflessen en de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Verder wordt vermeld dat Sportesse AVG OK is en dat studenten een studentensportkaart kunnen aanvragen. Tot slot worden de contactgegevens van de eigenaren en het adres van het fitnesscentrum vermeld.

Wil je weten wat Sportesse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportesse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportesse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportesse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Sportesse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportesse

Bezoekers bekeken ook