Sportpark Zuid

Sportpark Zuid is een Sportpark gelegen aan Bocholtsestraatweg 67A in Aalten.

Meer informatie over Sportpark Zuid in Aalten

Sportpark Zuid-Aalten is een multifunctioneel sportpark in de Achterhoek. Het park is ontstaan uit een samenwerking van 7 verenigingen en organisaties en wordt geprivatiseerd en geëxploiteerd door een stichtingsbestuur. Het Sportpark streeft ernaar om op termijn te voldoen aan de vijf ruimtelijke kenmerken van open clubs en vitaal sportpark. Op het park zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals voetbalvelden, een kunstgrasveld voor korfbal en jeugdvoetbal, een arena voor basketbal en andere sporten, een beach arena voor beachsporten, asfalt/ATB banen voor wielrennen en schaatsen, en velden voor Bocce en Jeu-de-Boules. Daarnaast is er ook een combigebouw met ruimtes voor onder andere vergaderingen en fysiotherapie. Het park is toegankelijk vanaf de parkeerplaats aan de Bocholtsestraatweg.

Wil je weten wat Sportpark Zuid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportpark Zuid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportpark Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Sportpark Zuid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportpark Zuid

Bezoekers bekeken ook