St. Michael Kirche

St. Michael Kirche is een Katholieke kerk gelegen aan Hellweg 34 in Bocholt.

Meer informatie over St. Michael Kirche in Bocholt

De katholieke parochie St. Georg heeft zich recent vernieuwd en omvat nu zowel een stedelijk deel (Bocholt Centrum en Weststadt) als een landelijk deel (Hemden, Holtwick, Liedern, Lowick, Spork en Suderwick). Dit maakt het interessant maar ook enigszins onoverzichtelijk. De website van de parochie biedt de informatie die u zoekt en bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen met het parochiebureau of een e-mail sturen. Daarnaast worden er verschillende activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd, zoals een concert, bijeenkomsten van commissies, een misviering en verschillende evenementen in de parochie. Tot slot zoekt het bisdom Münster naar leerlingen.

Wil je weten wat St. Michael Kirche verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Michael Kirche of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Michael Kirche? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Michael Kirche het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar St. Michael Kirche reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. St. Michael Kirche

Bezoekers bekeken ook